KONSERT

Fri entré. 16 september. Jordbrovallen, Jönköping.
Tiderna för respektive artist står under artistnamnet.ROBIN
BENGTSSON


14:00Robin Bengtsson slog igenom på riktigt i melodifestivalen 2016 med låten "Constellation Prize", men artistkarriären började resan 2008 i TV4s IDOL där han som 18-åring slutade på en tredje plats. Sedan dess har Robin skrivit hundratals låtar och blivit en väldigt uppskattad liveartist. Våren 2016 stod han som vinnare i Melodifestivalen 2017 med låten "I Can't Go On". Vinsten följdes upp av en hedersvärd femteplats i Eurovision Song Contest.
Robins Spotify
Untitled design (4)
Klicka på bilden


JIREEL


17:00Den unga rapparen från Rågsved söder om Stockholm har på kort tid exploderat som ett av landets mest uppmärksammade hiphop-stjärnor. JIREEL har över 25 miljoner streams på Spotify med hitlåtar så som "Cataleya" & "Snap".
Jireel Spotify
KLARxA_1370
Klicka på bilden

THOMAS LUNDELL


13:30Thomas Lundell är singer/songwritern som ratades av skivbolagen och som inte kunde ta ett nej. Han fortsatte kämpa på egen hand och efter att skickat sin debutsingel "Slow Dance" till idolen Andreas Moe, som bland annat turnerat med John Mayer, fick han följa med på turné i Europa våren 2015. Några singlar och några miljoner streams senare ser ni honom på Zlatanera Cup den 16 september.
Thomas Lundell Spotify
th-lu kopia
Klicka på bilden

FRICKY


16:45Fricky är en veteran i rap-sammanhang och har tidigare gjort sig känd som en halvan av konstellationen Broder John & Friman. "Hon få mig" är en sval afro-poppig kärleksförklaring till den där speciella personen i Frickys liv..
Fricky Spotify

Processed with VSCO with j6 preset
Klicka på bilden

VI SES DEN 16 SEPTEMBER PÅ JORDBROVALLEN!